Choď na obsah Choď na menu

1. 2. 2024

Todelliset Liverpool-fanit eivät pilkkaa Nunezia

Liverpool pelasi murskaavan pelin Anfieldillä ja voitti Chelsean 4-1. Voitto merkittiin myös Kloppin maamerkkihetkeksi – hänen 200. Valioliigan voittonsa.

Salahin poissaolosta huolimatta Liverpoolin hyökkäyslinja pysyi erittäin tehokkaana. Ensimmäisellä puoliajalla Jota teki ensimmäisen maalin ja Bradley teki ensimmäisen maalinsa; toisella puoliajalla Szoboszlai laajensi tulosta, Nkunku veti yhden takaisin Bluesille, Diaz sinetöi voiton ja Núñez antoi hänelle syöttöpisteen. Núñez, jolla oli yllään nro 9 jalkapallo pelipaidat, osui maalitolppaan neljä kertaa pelin aikana ja näytti erittäin epäonnelta. Mutta todelliset Liverpool-fanit eivät arvostele tai pilkkaa häntä, koska hän mursi Chelsean puolustuksen läpi monta kertaa ja voitti tilaa ja mahdollisuuksia joukkuetovereilleen.

20-vuotias Bradley oli suurin yllättäjä, joka teki yhden maalin ja antoi 2 syöttöä. Vain kymmenessä päivässä hän käytti Liverpool pelipaidat:ta ja teki yhden maalin ja 5 syöttöä. KOP huusi hänen nimeään, aivan kuten he kutsuivat Arnoldia monta vuotta sitten. Tämä saattaa olla Kloppin suurin perintö Liverpoolille, perintö.