Choď na obsah Choď na menu

25. 1. 2024

Liverpool kohtaa Chelsean Wembleyssä

On vahvistettu, että Wembleyn finaali jalkapallo pelipaidat on punainen ja sininen! Liverpool teki 1-1-tasapelin Fulhamin kanssa vieraana, pudotti vastustajansa yhteistuloksella 3-2 ja tapasi Chelsean finaalissa.

Mustavalkoiset liput leijuivat katsomoiden ympärillä, kun Fulham tähtäsi ensimmäiseen cupin finaaliin. Luis Díazin, jolla oli kirkas Liverpool pelipaidat, maali sai Liverpoolin pelin hallintaan varhain, mutta Issa Diopin tasoitus 76. minuutilla varmisti jännittyneen ylennyksen jännitteen viimeiseen minuuttiin asti. Vaikka Liverpoolin hyökkäys oli uhkaavampi, Fulhamin maalivahti Leno esiintyi rohkeasti ja ratkaisi kriisin neljä kertaa, mikä esti Liverpoolia tekemästä maaleja uudelleen.

Liverpoolilla ja Chelsealla on ollut klassisia yhteenottoja cupin finaalissa. Vuonna 2022 lopputulos ratkesi 120 minuutin kovan taistelun jälkeen. Millaisia kipinöitä tämän vuoden Wembley-taistelu tuo?