Choď na obsah Choď na menu

24. 7. 2023

De Bruyne tulee takaisin

Taivaansininen sopii hänelle hyvin! Kaupungin fanit tekivät nopeat johtopäätökset nähtyään Kovacicin Manchester City pelipaidat:ssa ensimmäistä kertaa. Kroatian maajoukkueen pelaaja debytoi sunnuntaina pelaten koko ensimmäisen puoliajan.

Manchester Cityn peli japanilaista Yokohama F. Marinosia vastaan päättyi 5:3. Manchester City hävisi ensimmäisellä puoliajalla melkein 2-0, mutta kääntyi sitten päinvastaiseksi. Stones ja Alvarez tekivät kaksi maalia kolmen minuutin aikana tasoittaakseen Blue Moonin maalin. Toisella puoliajalla Haaland teki kaksi maalia, ja Rodrin kirsikka kakun päällä sinetöi Manchester Cityn voiton. Kenta Inoue veti yhden perään Yokohama F. Marinosille, mutta toipuminen oli heikkoa.

Ilmeisesti Kovacic tarvitsee vielä jonkin aikaa sopeutuakseen Guardiolan järjestelmään. Hän teki tässä pelissä 6 maalia, ja "Manchester Evening News" uskoo, että hän sopii erittäin hyvin uuteen joukkueeseen. Mukana on myös yllätys Kevin De Bruynelta. Guardiola sanoi, että Kevin De Bruynen tila on paranemassa ja hän palaa pian kentälle. Mennään kaikki ostamaan jalkapallo pelipaidat ja tukemaan heitä!