Choď na obsah Choď na menu

14. 5. 2022

93:20 Ottelua edeltävä lämmittelypaita

PUMA, maailman johtava urheilubrändi, on tehnyt yhteistyötä Manchester Cityn kanssa julkaistakseen rajoitetun erän 93:20 ottelua edeltävän lämmittelyn Jalkapalloseurat Jalkapallo Pelipaidat juhlistaakseen 10 vuotta Sergio Agüeron legendaarisesta maalista, josta on tullut ikuinen osa Manchester Cityä. klubi.

Tässä peliä edeltävässä lämmittelypaidassa on valkoinen runko, jossa on taivaansininen sormuskuvio, ja sitä koristavat laivastonsiniset ja kultaiset yksityiskohdat. Tämän ikonisen maalin 93. minuutti ja 20. minuutti kehystettiin taivaansinisellä raidalla, joka muistetaan aina. Lisäksi tämä Manchester City pelipaidat on rajoitettu 2012 kappaleisiin, jotka muistuttavat maalivuotta, joista jokaisella on yksilöllinen numero ja 93:20-merkki kauluksen takana.

Manchester City -joukkue käytti tätä paitaa lämmittelyyn ennen Newcastle Unitedin 5-0-voittoa 8. toukokuuta. Koska hän on toiminut PUMA-lähettiläänä yli kymmenen vuoden ajan, tämän puman luoma pelipaita on yhtä merkityksellinen Sergiolle. Agüero. "Se on minulle suuri kunnia. Minulla on ollut monia uskomattomia vuosia Manchester Cityssä, mutta 93:20-maali oli erikoisin. Stadionin tunnelma, hyvät pisteet, mestareiden voittaminen, joita en ole koskaan ollut ennenkin. Olen käynyt sen läpi. Toivon, että voin tehdä kaupungin perheen ylpeäksi."