Choď na obsah Choď na menu

18. 4. 2024

Kuinka törkeää on Real Madridin pudottaminen Manchester Citystä?

Real Madridin maalivahti Lunin, joka teki suuren panoksen rangaistuspotkukilpailussa, kiitti rohkeita joukkuetovereitaan ottelun jälkeisessä haastattelussa heidän hellittämättömästä sinnikkyydestään ja intensiivisestä 120 minuutin juoksusta. Tämä on ihme.

Tämän pelin kohtauksesta ja tilastoista päätellen Manchester City kotona on pohjimmiltaan päähyökkäys, kun taas Real Madrid puolustaa tiukasti. Kahden joukkueen välinen laukaisusuhde oli 33-8. Manchester Cityn hyökkäyksen alla Real Madridin puolustusta testattiin uudestaan ja uudestaan, ja Real Madrid pelipaidat:ta pukeutunut tutkimusmatkajoukkue nosti sydämensä kurkussa kerta toisensa jälkeen. Onneksi Real Madrid teki maalin aikaisin.

Real Madrid on kärsinyt tällä kaudella useista loukkaantumisista. On erittäin kunnioitettavaa, että pystymme kestämään kotijoukkueen 120 minuutin pommituksen Etihadissa ja kukistamaan Manchester Cityn rangaistuspotkukilpailussa. Lunin, joka käyttää numeroa 13 jalkapallo pelipaidat, on kantanut lippua monta kertaa Courtoisin poissaolon jälkeen ja torjunut kaksi rangaistuspotkua pelissä. Luninin vahvuus on Real Madridin sopimuksen jatkamisen ja palkankorotuksen arvoinen. Vanhan kilpailijansa Bayernin kohtaaminen semifinaalissa on jännittävää, millaisen esityksen Real Madrid esittää!